Academy concept

GOEP en KO scout op on-going basis jonge sales talenten met laboratorium kennis. Na een intensief opleidings-, coaching- en begeleidingstraject van 12 maanden zorgen wij ervoor dat deze junior binnen jouw bedrijf functioneert als een volwaardige professional die in staat is om het uiteindelijke doel, omzet- en margegroei, te behalen.

Het is onze passie om talenten te trainen, te coachen en te begeleiden tot authentieke en succesvolle verkopers. Wij leren talenten om op een bewuste en oprecht manier vertrouwen te creëren en alleen dan een oplossing te bieden als het bedrijf deze ook echt heeft. We stimuleren talenten om authentiek te zijn, plezier te hebben in wat ze doen, om intrinsiek gemotiveerd te zijn en om zichzelf te ontwikkelen tot succesvolle en professionele verkopers.

Tijdens dit intensieve traject krijgen talenten inzicht in de juiste attitude, in hoe ze vertrouwen en gunning kunnen creëren en hoe ze een verkoopgesprek succesvol kunnen afsluiten. We leren ze alle aspecten van account- en zelfmanagement en de manier waarop de markt is georganiseerd. We vullen hun rugzakken met strategieën en oplossingen voor elke situatie. Zowel de junior als het bedrijf liften mee op onze kennis en ervaring van het verkoop en managementvak, specifiek in de laboratoriumbranche en we introduceren ze aan ons netwerk.

Wij geloven dat jij als persoon het verschil maakt.

Het meest waardevolle apparaat van een organisatie is het verkoopteam, het gezicht naar buiten. Immers, mensen doen zaken met mensen. Bezien vanuit de ogen van de klant zijn echter alle leveranciers in hetzelfde marktsegment, die voldoen aan de juiste voorwaarden, een mogelijke betrouwbare partner. Alhoewel deze voorwaarden, zoals service, levertijd, voorraad en productkennis wel degelijk belangrijk zijn, maken ze niet het verschil. Wat maakt dan dat klanten ervoor kiezen om met jou en jouw bedrijf zaken te doen? Wij hebben ervaren dat vertrouwen en authenticiteit het verschil maakt. Waarom?

Omdat keuzes worden gemaakt in het limbische deel van je hersenen, het oer-deel. Hier wordt dat deel aangesproken dat vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid en rechtvaardigheid ervaart. De neocortex, je ratio, rechtvaardigt vervolgens de keuze die al gemaakt is door argumenten aan te dragen om een ander te overtuigen. Echter, de keuze is al gemaakt en gaat voorbij aan de rationele afwegingen, zoals service, levertijd, voorraad en productkennis. Wil je echt het verschil maken? Dan moet je ervoor zorgen dat de klant jou als verkoper vertrouwt. Dan pas kom je in contact met het deel dat keuzes maakt op basis van het ervaren van vertrouwen, loyaliteit, eerlijkheid en rechtvaardigheid.

GOEP en KO Sales Talent Academy leert jou als persoon het verschil te maken door op oprechte wijze vertrouwen te creëren. Vertrouwen creëert gunning en gunning creëert omzet- en margegroei. Wanneer jij als verkoper succesvol bent, dan is het bedrijf dat ook.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search