Bedrijven

Jouw succes!

We leven nu in een salestijdperk waarin er een natuurlijk selectie plaatsvindt. Goed is niet meer goed genoeg. De tijd dat de gebraden hanen zo onze mond in kwamen vliegen is voorbij. Ook wordt het onderscheid op basis van product of dienst steeds moeilijker. Wanneer klanten het verschil tussen leveranciers niet zien, dan vinden ze het in de prijs. Vaak zeggen vertegenwoordigers: ‘we hebben de deal niet gekregen omdat we te duur zijn’. De eigenlijke essentie hiervan is dat de verkoper niet in staat is geweest om het verschil te maken. Herken je dit? Ben jij op zoek naar verkopers die het verschil maken? Heb jij en heeft jouw bedrijf behoefte aan jonge enthousiaste verkopers? Vinden jullie het moeilijk om top verkopers te vinden? Geloof je dat vertrouwen gunning creëert?

Het verschil tussen goede verkopers en top verkopers is niet langer een kwestie van technieken en trucs, maar van attitude en mentaliteit. Daarom ben je als laboratorium leverancier altijd op zoek naar top verkopers. Zij zijn namelijk het gezicht van jouw bedrijf. Wij hebben ervaren dat de kracht van verkoop niet in ‘hard’ sales schuilt, maar in ‘heart’ sales. Een veelvoorkomende manier van verkopen is overtuigen op basis van kennis (‘hard’). Een veel effectievere manier van verkopen is het bieden van oplossingen op basis van authentiek contact (‘heart’). ‘Heart’ sales is de kunst (art) van het luisteren (ear) met je hart (heart). Of wel het tonen van oprechte interesse met als doel het creëren van partnership tussen verkoper en klant. Want dat is precies waar het om gaat: niet de one-shot verkoop, maar verkopen op basis van een langdurige en bestendige relatie.

Het meest waardevolle apparaat van een organisatie is het verkoopteam. Immers, mensen doen zaken met mensen. De klant geeft je alleen een kijkje in hun probleem en behoefte, als de klant je vertrouwd. GOEP en KO is gebaseerd op deze overtuiging, dat top verkopers het verschil maken door op oprechte wijze vertrouwen te creëren. Vertrouwen creëert gunning. Gunning creëert omzet- en margegroei.

Wij zorgen dat jij het verschil maakt.

Als commercieel directeur of salesmanager weet je dat het vinden van top verkopers veel tijd en geld kost. Het opleiden, coachen en begeleiden van jonge talenten tot top verkopers zelfs nog meer. Het kiezen uit het aanbod van de werving en selectie bureaus levert niet altijd op dat wat je nodig hebt, namelijk de verkoper die voor jouw bedrijf het verschil maakt. Ga voor de beste! GOEP en KO scout op on-going basis jonge sales talenten met laboratorium kennis. Na een intensief opleidings-, coaching- en begeleidingstraject van 12 maanden zorgen wij ervoor dat deze junior functioneert als een volwaardige, professionele en gemotiveerde accountmanager binnen jouw bedrijf.

Wij willen jou ontzorgen als je …

  • overtuigd bent dat jouw sales mensen het verschil maken.
  • als je een langdurige en bestendige relatie met klanten ambieert.
  • als je te weinig tijd hebt om jonge sales talenten op te leiden, te coachen en te begeleiden.

Wil je meer weten over GOEP en KO, onze manier van werken en wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan daarover graag met je in gesprek.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search